Endnu en måned er overstået så er det blevet tid til endnu en opsamling af de bedste nyheder på Apokalyptisk – “Din guide til apokalyptisk fiktion”, denne gang fra september.

September måned bød på hele fem gode anmeldelser. Vi anmeldte The Hunger Games som endelig er kommet DVD og A. Silvestris fantastiske zombie-roman Pandaemonium. Derudover havde vi et kig på Newsflesh-serien af Mira Grant og brætspillet Humans!!!. Og vi må selvfølgelig ikke glemme anmeldelsen af den smukke The Dead.

Sommeren har ikke budt på mange trailers, men der kom dog en ny trailer til Night of the Living Dead 3D: Re-Animation, en flot cgi trailer til spillet Dead Island: Riptide og endnu en trailer til den kommede post-apokalyptiske serie Revolution. En serie som vi i øvrigt kigger mere på i den kommende måned.

Ellers bød september på en mulig annoncering af The Walking Dead sæson 4, og en poster til den kommende 3. sæson, en vellykket afstemning blandt vores læsere om jorden skæbne i fremtiden og ikke mindst en første plads i forfatterkonkurrencen, om at skrive en grum vampyr novelle, til vores super skribent Martin – Tillykke!

Så tak for endnu en god måned, husk at fortælle dine venner og bekendte om “Apokalyptisk – Din guide til apokalyptisk fiktion”, vi ses i oktober

/Jakob Lauridsen

    

Reklamer