Hjemmesiden Groupees er en af de mange hjemmesider på nettet der kombinerer forretning med støtte til mennesker i nød, og det gør de ved at sælge såkaldte bundles med underholdning. Prisen sætter du selv, og hvis du donerer minimum beløbet på $1 dollar for ud typisk 3 spil, albums eller elektroniske bøger plus en del af overskuddet går til en velgørende formål.

Lige nu har de en bundle til salg som går under navnet “Be Mine 5 – Game + Music bundle“, og set med apokalyptiske øjne er det interessante ved den pakke at man får bare 1$ kan få spillet NEO Scavenger der er et post-apokalyptisk tur-basseret strategi spil der faktisk er genske udfordrende (prøv evt. en online demo her). Men hvis man nu ikke helt syns at 1$ er nok at donere, så kan man smide 5$ i puljen og så får man lige pludselig endnu flere ting med i købet, og det drejer sig bl.a. den post-apokalyptiske novelle Wasteland V1: Cities in dust 3.

Så for under 30 kr. får du to apokalyptiske oplevelser, plus en masse spil, bøger og en række musik albums, og så støtter du organisation Mercy Corps der hjælper nogle af de mest udsatte mennesker i verden.

Lige nu er der lige under to dage tilbage af dette tilbud så du skal være hurtig hvis du vil være med.

Reklamer