Massere af Halloween tilbud…

Posted: 19. oktober 2012 by Jakob, Apokalyptisk in Info
Tags: , , , , ,

Nu nærmer den mest skræmmende højtid sig med hurtigere skridt og selvom det ikke er en officielt dag i Danmark kan vi jo godt være med på de mange Halloween fim-tilbud der bliver udbudt i denne tid.

CDon har valgt at have et super Halloween tilbud hvor 100 gyser film koster 49,-/stk eller du kan få tre styk for 99,-.  Mange fa filmene er fra den danske distributør Another World Entertainment og der findes rigtig mange perler mellem, også for fans af den apokalyptiske genre bl.a. Aliens v. Zombies, Zombie – Hell on Earth, Day of the Animals, Devil’s Playground, Rov-Dyrenes Nat, Nightmare City, Rædslernes Grønne Ø, Zombie Massakren og Zombiernes By.

Play.com har også valgt at være med på Halloween bølgen os hos dem er det ikke kun film (for både store og små) der der på tilbud, på deres Halloween Store side kan man nemlig finde både bøger, spil, film og memorabilia der kan gøre Halloween til en hel speciel tid. Selv er jeg blevet ganske forelsket i deres The Walking Dead buste og Shaun of the Dead figur, nu skal jeg bare lige have overbevist kæresten om at det ville være en god idé at have på hylden i lejligheden.

Tak til Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents for begge links.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s