I sidste uge skrev jeg om en række horror-film der var på tilbud hos CDON.com til bare 49,- stykket. Men faktisk har de endnu billigere film på siden, og for bare 29,- kan man anskaffe sig nogle ganske gode apokalyptiske titler.

Du kan bl.a. nyde remaken af The Crazies fra 2010, der fik flotte anmeldelser bl.a. her på bloggen og som er et must for fans af den apokalyptiske genre, og også folk der bare holder af film med massere af vold og sygdomme.

Er du ikke så meget til vold men hellere vil have en lidt mere intelligent version af jordens undergang kan dobbelt dvd’en med The Happening fra 2008 og remaken af The Day the Earth Stood Still anbefales. Det kan godt være at The Happening fik meget blandede modtagelser, men personligt synes jeg det var en god anderledes film der fik en til at tænke.

En anden film der fik meget blandede modtagelser er War of the Worlds remaken fra 2005 med Tom Cruise i hovedrollen. Den originale film/radio spil er en klassiker og det var nok derfor at folk forventninger til 2005 udgaven var helt i været. Ikke den bedste apokalyptiske film, men for 29,- kan man ikke klage.

Den sidste film jeg vil anbefale er slet ikke apokalyptisk, vel nærmest det omvendte, det drejer sig nemlig om den enormt flotte Earth fra 2007. En film der med sine fantastiske oplevelser og flotte sound track er med til at minde os om hvorfor vi skal passe på den blå planet vi bor på.

 

Reklamer