Efter lang tids venten, utallige rygter og mange hundrede billeder kan vi nu endelig få det første glimt af hvordan Brad Pitts World War Z kommer til at se ud når den udkommer til næste sommer.

Traileren følger den historie vi tidligere beskrev her på siden, og vi får en godt glimt af både det kaos der forekommer i en zombie-apokalypse og den stemning som filmen forsøger at skabe. Men det er også det, vi ser aldrig en zombie “up close”, vi får ikke rigtig fortalt Brad Pitts rolle i hele historien (udover at den er vigtigt), og der er absolut ingen indikationer omkring hvad der skaber zombierne. I det hele taget er nettet fyldt med skuffede kommentarer, og selvom vi både vidste at filmen aldrig ville kunne leve op til Max Brooks mesterværk, og at det omskrevne manuskript lå rimelig langt fra bogen, så er skuffelsen til at føle på. Jeg tror der er rigtig mange fans der frygter en gentagelse af I Am Legend fra 2007, en film med en kæmpe budget der alligevel ikke helt fanger den stemning som bogen har.

Men snyd ikke dig selv for traileren, lige nu synes jeg kun filmen kan overraske, og jeg er sikker på vi i løbet af de næste par måneder får meget mere at se til World War Z.

World War Z skulle udkomme 11. juli 2013 i Danmark (kilde: IMDB)

Trailer til World War Z

.

Reklamer