Zombiegenren har de sidste år fået en gevaldig optur, ikke mindst på grund af serier som The Walking Dead og de mange film og bøger der er udkommet inden for genren. Så det er vel meget naturligt at der nu er en dokumentar film på vej om netop zombiekulturen.

Dokumentaren heder Doc of the Dead og er lavet af samme team der stod bag den yderst populære Star Wars dokumentar The People vs. George Lucas. Filmen der blandt andet vil indeholde interviews med mange af de kendte ansigter der har været med til at skabe genren, så som Simon Pegg (Shaun of the Dead) og selvfølgelig mesteren selv George A. Romero, den kommer også til at se på hvordan vi ville reagere på et ægte zombie-udbrud og hvordan kulturen har spredt sig over alle medier fra bøger og tegneserier til computerspil og YouTube.

Doc of the Dead skulle kunne finde på hylderne i 2014 men allerede nu kan du se den første trailer til filmen, og jeg må sige at den ser spænende ud! Du kan også selv bidrage til filmen ved at donere til deres KickStarter eller følge dem på deres hjemmeside og Facebook. Skulle du have lyst til at blive endnu mere involveret kan du på deres hjemmesiden også indsende dine egne videoer, billeder og historier som måske ender med at blive en del af den færdige film.

Trailer #1 til Doc of the Dead

.

Kilder HorrorMovies.ca, Doc of the Dead

Reklamer