Filmatiseringen af Stephenie Meyer sidste bøger (Twilight) er blandt de mest elskede og hadede film i verden, men den kommercielle succes er det ikke til at overse. Twilight filmene har indtjent over 2 milliarder dollars på verdensplan, og da den sidste film i serien først netop er udkommet kan vi godt forvente at dette tal stiger de næste ar måneder.

Stephanies næste bog er en noget anderledes genre, og så alligevel ikke. The Host foregår i en fremtid hvor jorden er blevet indvaderet af væsner fra det ydre rum, men det er ikke grønne slimmede klatter som dem vi ser i så mange andre film, i stedet er en rumvæsner der overtager menneskers kroppe og bruger dem som et middel til at overtage resten af planeten, alle ligner sig selv (borset fra et par flotte blå øjne), men en hver rest af dem som mennesker er væk. Sci-fi fans vil nok kunne genkende selve plottet fra den klassiske Invasion of the Body Snatchers film fra 1956 (der blevet geninspillet i både 1978, 1993 og 2007), og sammenligningen mellem de to er da også til at få øje på.

Filmatiseringen af The Host udkommer allerede til marts næste år, og at ømme efter traileren ligner det Twilight med nye skuespillere og et lettere ændret plot. Det havde været en god mulighed for Hollywood at vise at de kunne lave noget anderledes og nyt, men i stedet virker det som om de har lavet en film der passer perfekt til de grædende Twilight fans der nu er løbet tør for vampyrfilm at se.

Trailer til The Host

Reklamer