Matt Damon og et meget stort gevær

Posted: 22. november 2012 by Schjönning in Film, Krig, Maskiner, Post-apokalyptisk, Trailer
Tags: , , , ,

Størstedelen af menneskeheden kæmper desperat for det daglige brød i en forurenet og krigshærget ruinmark. En mindre del af menneskeheden bor i overflod bag trygge mure, geografisk og socialt distanceret så højt over pøblen, at der nærmest er tale om to racer. Lyder det bekendt?

Tja, for mig lyder det som nutiden. District 9-instruktøren Neill Blomkamp har fremskrevet konceptet til året 2159 og skiftet Fort Europa ud med en rumstation, mens den tredje verden nu er … hele verden. Men i sin grundform ligner verden vist sig selv.

Filmen Elysium får (hvis alting holder) premiere i august næste år, så vi er i god tid. Der er dog allerede dukket et par produktionsbilleder op af en deformeret Matt Damon med et meget stort gevær. Udover Matt Damon tæller spillerlisten selveste Jodie Foster, samt blandt andre Alice Braga, Sharlto Copley og William Fichtner – sidstnævnte har en stor stjerne i min bog for sin forargede, frygtløse og sørgeligt kortlivede bankdirektør i The Dark Knight.

Der er vist noget at glæde sig til!

Der er også en trailer, der ikke viser det helt store, men understreger stemningen ret effektivt:

Kilde: IMDB

Advertisements
Kommentarer
  1. Hjemmesiden de nævner i traileren er også online, (http://armadyne.net/), man kan melde sig til men jeg er ikke helt sikker på hvad man melder dig til 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s