November har været en lidt sløv måned for Apokalyptisk, da begge faste skribenter har været travlt beskæftiget med andre dele af livet. Til gengæld har vores kære læsere været rigtig aktive, og beriget os med besøg i hobetal – det skal I have tak for! Der er dog sket et og andet på siden den sidste måneds tid:

Vi har haft vores første, men bestemt ikke sidste, artikel skrevet af en gæst. Tobias Enevoldsen har skrevet et indlæg om zombie-film, og hvorfor de fleste af dem er noget bras. Der er flere gæste-indlæg i støbeskeen, og hvis man sidder med en god idé skal man ikke holde sig tilbage. Vi kan kontaktes her.

Vi startede også en ny artikelserie med tilten Når Gud slukker lyset, hvor vi beskriver forskellige religioners visioner om dommedag. Første artikel handler om islam. Den næste artikel er i planlægningsfasen.

Der blev også tid til nogle anmeldelser i november: action-filmen Lockout, Rasmus Dahlbergs nyeste roman Solstorm, og den næsten 100 år gamle, danske apokalypse-historie Syndfloden, af Carl Torgius.

En lille håndfuld trailere nåede frem til Apokalyptisk: Dokumentarfilmen Doc of the Dead, kamprobot-filmen Pacific Rim, filmatiseringen af Stephaniy Meyer’s bodysnatcher-roman The Host, samt den længe ventede zombie-storfilm World War Z, baseret på Max Brooks’ roman af samme navn.

Reklamer