terminator

For ikke mindre end 18 måneder siden købte produceren Megan Ellison rettighederne til Terminator-franchisen, og siden har man intet hørt til det planlagte reboot af den højt værdsatte og overmåde populære serie om tidsrejsende morder-robotter. Det er der heldigvis blevet ændret på nu.

Et fuldstændigt uoverskueligt miskmask af rettighedslove, der endda er blevet ændret undervejs i processen, er det der får skylden for forsinkelsen. Men nu har Megan hyret sin bror David Ellison som co-producer, og så sker der forhåbentlig snart noget.

David og Megan er børn af Larry Ellison, stifter af teknologi-firmaet Oracle og multimilliardær. Fars penge har dog ikke gjort børnene hverken dovne eller uforsigtige. Både Megan og David har nogle virkelig pæne CV’er. Megan har koncentreret sig om tænksomme, anmelder-elskede film som Killing Them Softly og den aktuelle Zero Dark Thirty. David har koncentreret sig om mere slagfærdige film, der til gengæld har været forrygende publikumssucceer, som den seneste Mission Impossible-film og G.I. Joe – samt to længe ventede værker: World War Z og den kommende Star Trek: Into Darkness. Den eneste gang de to har arbejdet sammen er på genindspilningen af den klassiske western True Grit, som iøvrigt er en fantastisk film, der kombinerer det bedste fra de to producerer.

Endnu er intet afsløret (eller så vidt vides besluttet) omkring instruktør, scenograf, skuespillere, manuskriptforfatter, etc., men apokalypse-fans kan altså ånde nogenlunde lettet op. Der er folk ved roret der formodentlig ved hvad de laver!

Kilde: Deadline Hollywood