Alien 1979

Det er efterhånden svært at bevæge sig rundt på nettet uden at blive opfordret til at deltage i et hav af spørgeskemaundersøgelser, “hvad synes du om vores hjemmeside?” her og “hvordan har din købs-oplevelse?” der, og til tider kan det godt virke rimelig irriterende.

Men i dag er jeg faldet over en undersøgelse der helt sikkert er hver at deltage i, den handler nemlig om Ridley Scotts mesterværk Alien fra 1979. Undersøgelsen af en del af et større research arbejde sat i værk en af fire film-nørder fra England. De har tidligere søgt midler til at lave et studie om netop Alien filmen og hvordan det har påvirket publikum og genren, den gang fik de svar om at Alien filmen ikke var værd at undersøge nærmere og at de derfor ikke kunne få nogle forskningsmidler. Ligesom disse fire forskere mener vi bestemt ikke at Alien filmen skal overses og en nærmere undersøgelse omkring filmen og den publikum kan helt sikker gavne!

Derfor vil vi gerne opfordre jer alle sammen til at deltage i undersøgelsen, det tager ca. 10. min er der er selvfølgelig ingen oprettelse og alt er anonymt.

Deltag i undersøgelsen på Remembering Alien.

Reklamer