free comic book day the walking deadI Nordamerika er det meget mere populært at læse tegneserier end det er i Europa, og det er da også derfor at de fleste serier kommer der fra. I de sidste 12 år har de de mange tegneseriebutikker (kendt som de klassiske comic book stores), i både i USA og Canada, hvert år i maj afholdt et fantastisk arrangement kendt som Free Comic Book Day!

Denne dag, der altid foregår første lørdag i maj, er en måde at få nye og gamle tegneserielæsere til at samles om helt nye oplevelser. I samarbejde med en række forskellige udgivere giver butikkerne nemlig tegneserier væk helt gratis til alle som dukker op i deres butik. Det der startede med under ti små speciel udgivelser er i dag vokset til over 50 hele hæfter der bliver skabt specielt til denne dag, og i år har Image Comics valgt at udgive et helt nyt hæfte i The Walking Dead serien! Hæftet vil indeholde nye historier med nogle af de mest elskede karakterer fra serien, og vi får bl.a. gensyn til Tyresse, Michonne, Morgan og Guvernøren. Historierne er alle skrevet af Robert Kirkman og illustreret af Charlie Adler ligesom de faste udgivelser.

Og her i Danmark er en butik faktisk også med næste år nemlig Fantask i København. Så husk at sætte den 4. maj 2013 i kalenderen og kom ned i deres butik og få nogle gratis tegneserier.

Kilde: DailyDead

Reklamer