211212

Med kun 10 dage til jordens (mulige) undergang er det endnu en gang blevet tid til en lille afstemning her på Apokalyptisk, og denne gang skal det handle om hvordan du gør klar til netop denne dato.

Rundt om på det store internet er dommedags-nørderne virkelig ved at gå i selvsving, det svirer med nyheder i medierne omkring denne dag og politiet og regeringer rundt omkring i verden frygter alt fra dommedags-kulter der vil begå masseselvmord til terrorister der vil bruge dagen som en undskyldning for angreb. Men bare fordi det måske er den sidste dag på jorden er det ikke alle der mener vi skal gemme os i en bunker og græde snot, nej vi skal feste! På siden Doomsday Party 2012 kan man ligefrem finden en guide til hvordan man bedst forbereder sig, bl.a. foreslår de at man investerer i en nyt større hus som man ikke har råd til, da jorden alligevel går under er der jo ingen grund til at blive i den lille lejlighed man sidder i nu!

Men hvad skal du bruge denne spændende dato på? Deltag i vores afstemning, resultatet vil blive afsløret den 22. december (fordi hvis jorden går under er der jo ingen grund til at bruge tid på at skrive et indlæg…)

Reklamer