iron sky game

Hvis du den type gamer, der bare vil have fart på og pløkke ting i smadder, har Iron Sky-folkene lige sørget for at din juleferie ikke bliver kedelig. Computerspil-udgaven af den forrykte, og forrykt underholdende, finsk-producerede sci-fi-film ligger nemlig klar på Steam nu – oven i købet med en 25% launch-rabat, der varer indtil d. 20. december.

Iron Sky: Invasion er et flyve/skyde-spil, hvor man som modig jordbo tager kampen op mod de invaderende dieselpunk-nazister fra månens bagside. Man er udstyret med et helt nyt rumskib, men når modstanderne blandt andet består af asteroide-kastende rum-zeppelinere og railgun-bevæbnede flyvende tallerkner, skal der nok også noget fornuftigt udstyr til!

Kronologisk foregår spillet efter filmens rulletekster, og det viser sig at måne-nazi’erne havde en enorm styrke i baghånden. Det er således en udvidelse af filmens univers, om end en ret simpel en af slagsen. Vi lider af travlhed her på Apokalyptisk – mest på grund af ting der ikke har noget med bloggen at gøre – så hvis du prøver spillet og har en holdning, skal du endelig bruge kommentarsektionen under denne artikel.

Der er også frigivet en trailer til spillet, og selvom der ikke er nogle rigtige gameplay-klip, ser det imponerende ud!

Køb spillet her.

Reklamer