After Earth Poster

Hollywood bugner af apokalyptiske rædselsscenarier i øjeblikket, og selv her på bloggen har vi næsten mistet overblikket over mængden af dommedags-film der udkommer til næste år. Derfor er det med en beklagelig forsinkelse at vi nu bringer traileren til After Earthsom vi dog omtalte allerede i januar.

After Earth handler om en soldat og hans søn, der nødlander på jorden med deres rumskib. Der er gået 1000 år siden planeten blev forladt under katastrofale omstændigheder, og på ægte Hollywood-magisk manér har evolutionen taget et kvantespring, den relativt korte periode til trods. Jorden er nu beriget med et ekstremt farligt dyreliv, som den sårede soldat og hans unge søn skal forsøge at undgå, mens de venter på redning.

Det er ikke første gang Will Smith spiller en sådan “sidste overlever”-type, og det er desværre sket med meget varierende resultater. Man kan også frygte at sønnen mest er der for at trække tøserne i biografen, men ikke desto mindre ser traileren ret fin ud. Om ikke andet kan man glæde sig til at se jorden fra dens værste og farligste side, når Smith, i skikkelse af soldaten med det mest bad-ass navn nogensinde – Cypher Raige! – skal forsøge at overvinde de hårde odds.

Reklamer