hollywood-leaves-california-hollywood-sign-burns-down-600-410

Hollywood er blevet grebet af dommedags-begejstring, og selv Apokalyptisk har svært ved at følge med. Så her er en liste over de film der ser allermest spændende ud, og som endnu ikke har haft premiere. Listen tæller film, der næsten er færdige og film der kun er i den indledende fase, og den er uden tvivl mangelfuld. Mange af filmene har vi skrevet om før.

John Dies at the End – Horror-komedie med heftige fantasy-elementer, der handler om et nyt eurforiserende stof, der i bogstaveligste forstand sender brugerne på trip i tid og rum. Men det kommer ikke tilbage som mennesker … Har amerikansk premiere 25. januar 2013.

Carrie – Genindspilningen af Stephen King-klassikeren fra 1976. Helt klart et skud på den evigt voksende stamme af horror-remakes, men med lovende casting. Dansk premiere 14. mart 2013.

The Host – Filmatiseringen af Stephanie Meyers romantiske bodysnatcher-roman af samme navn. Har premiere i Danmark 28. marts 2013.

Oblivion – Tom Cruise og Morgan Freeman i en postapokalyptisk film der både har molepeople, rumskibe, håndholdte supervåben og mystiske monstre. Premiere i Danmark 11. april 2013.

Evil Dead – Endnu et remake af en udødelig klassiker. Denne er skrevet af Sam Raimi. Premiere i Danmark d. 25. april 2013.

Star Trek: Into Darkness – Opfølgeren til Star Trek (2009), der med et fint kunstgreb relancerede hele det gigantiske Star Trek-univers. Ser en hel del mørkere og mere grusom ud end sine forlæbere, og følger Kaptajn Kirk jagt på et mystisk masseødelæggelsesvåben, på en krigshærget planet. Våbenet er det eneste der kan redde jorden. Premiere i Danmark d. 6. juni 2013.

Pacific Rim – Guillermo del Toros sci-fi-action-eksplosion hvor mennesker i enorme robotdragter bekriger onde kæmpemonstre fra en anden dimension. Filmen har efter planen premiere i danmark 18. juni 2013.

After Earth – will Smith og søn nødlander på planeten jorden, 1000 år efter den blev opgivet. Nu er den fuld af farlige ting og de to må overleve indtil de bliver reddet. Filmen har premiere 27. juni 2013.

World War Z – Filmatiseringen af verdens bedst sælgende zombie-roman, skrevet af Max Brooks, og med Brad Pitt i hovedrollen. Har premiere i Danmark 11. juli 2013

R.I.P.D. – Rollelisten er besat af folk som Jeff Bridges, Kevin Bacon, Ryan Reynolds, men ikke desto mindre er der vist tale om en b-films-pastiche. Filmen følger en nyligt dræbt betjent, der indrulleres i det politiets korps af udøde, The Rest in Peace Department. Har premiere d. 8. august.

Elysium –I en nær fremtid bor de fattige på en hærget, ressourceudpint jordklode, mens de rige bor i den seje rumstation Elysium. En eks-fange, spillet af Matt Damon, forsøger at bringe lidt social lighed ind i billedet. Har international premiere 9. august 2013.

Riddick – Efter næsten et årti er der igen gang i Riddick-franchisen, om den overmenneskelige forbryder-helt Riddick. Tredje film i den dystopiske sci-fi-serie har planlagt international premiere 6. september 2013, og også denne film har vin Diesel i hovedrollen.

The End of the World – Seth Rogen og hans berømte venner, deltager i en fest, der ender med jordens undergang. Action-komedie i meta-fiktionens tegn, hvor alle celebriteterne spiller sig selv. Har dansk premiere d. 26. september.

The World’s End – Fem venner mødes på en pub, og bliver uforvarende menneskeheden sidste håb for overlevelse. Har premiere d. 10. oktober i Danmark.

Ender’s Game – Selveste Harrison Ford deltager i sci-fi-eventyret, der foregår 70 år efter en ondsindet race af rumvæsener har lagt jorden øde. Historien følger et usædvanligt begavet barn, der optages på et militærakademi for menneskehedens sidste elitetropper. Har premiere i Danmark til Halloween, 31. oktober 2013.

The Hunger Games: Catching Fire – Opfølgeren til dette års blockbuster The Hunger Games, hvor unge mennesker deltager i grusomme reality-TV-gladitatorkampe, i en mere end almindeligt dystopisk fremtid. Kommer til danmark d. 14. november 2013.

Gaiking – Ansporet af Pacific Rim har Valhalla Entertainment købt rettighederne til en real-life-udgave af den legendariske animé-serie Gaiking. Valhalle entertainment står blandt andet bag The Walking Dead-serien. Gaiking handler sjovt nok mest om kamprobotter der redder jorden.

The Strain – Del Toro og Chuck Hogan’s romantrilogi om vampyr-parasitter bliver omsat til en TV-serie. Meget få detaljer er kendt, og derfor ved vi endnu ikke noget om premiere.

Reklamer