Falling Skies, Critters and Mech

Jeg håber i alle sammen sidder med maverne fulde af god julemad og dejlige apokalyptiske gaver ved siden af jer. Fordi TNT har nemlig sendt mig en lille dejlig pressemeddelelse omkring deres post-apokalyptiske tv-serie Falling Skies. Serien der netop har afsluttet sin anden sæson i USA og er blevet fornyet med mindst en sæson mere vender nemlig tilbage til dansk tv.

Den 6. februar vil kanalen TNT starte med at sende alle ti episoder i anden sæson og du kan se et nyt afsnit hver onsdag kl. 21:00. Serien er et must for fans af den post-apokalyptiske genre og med en producer som Steven Speilberg kan man godt tillade sig at have høje forventninger.

Falling Skies er tilbage med en ny sæson på TNT d. 6 februar

Til februar er TNTs egenproduktion Falling Skies tillbage på kanalen med en ny sæson. I serien – produceret af Steven Spielberg – er jorden blevet invaderet af aliens og de er desværre ikke den venligsindede slags. De har med en gigantisk lyseksplosion lagt verdens storbyer i ruiner og sendt menneskene på flugt…

Onsdag den 6. februar kl. 21.00 fortsætter historien om kampen for menneskehedens overlevelse i skyggen af en ødelæggende alieninvasion. I Falling skies ligger byerne i ruiner og vi følger Tom Mason, spillet af Noah Wyle (ER, Pirates of Silicon Valley), en tidligere professor i historie og far til tre, der nu er leder af modstandsgruppe 2:e Massachusetts Militsregiment. En gruppe, der vil gøre gå langt for at trænge de ondsindede aliens tilbage.

Blandt seriens hovedpersoner er Moon Bloodgood (Terminator Salvation), Will Patton (Remember the Titans, Armageddon), Drew Roy (Hannah Montana) og Maxim Knight. Falling Skies er produceret af Steven Spielberg og skabt af Oscar-nominerede Robert Rodat.

I USA blev premieren på Falling Skies Sæson 2 set af næsten 4,5 millioner seere, og serien var en af landets mest sete programmer på kabeltvmarkedet i sommer. En tredje sæson er i øjeblikket i produktion og forventes at blive lanceret i sommeren 2013 på US TNT. Hovedpersonen Noah Wyle har også produceret dele af sæson 2.

Falling Skies sæson 2 vises i ti afsnit,
Onsdage kl. 21.00 på TNT, med premiere d. 6 februar.

Reklamer