Din næste date er et levende lig

Posted: 4. januar 2013 by Schjönning in Film, Post-apokalyptisk, Trailer, Zombier
Tags: , , , , ,

warm-bodies-posterOm lige godt en måned sker det uundgåelige: Efter 44 år som det ultimativt mest modbydelige, uromantiske, ufølsomme monster i Hollywoods kollektive rædselskabinet, bliver zombien – af mangel på et bedre ord – ’twilightificeret’.
Den romantiske zombie-komedie Warm Bodies har nemlig dansk premiere d. 7. februar. Der er tale om en Romeo og Julie-historie med en zombie i rollen som Romeo. En zombie, der åbenbart er levende og gradvist bliver vækket fra sin udøde tilstand, af kærlighed til en ung, kvindelig overlever – der naturligvis er datter af menneskenes leder (John Malkovich!!).
Noget kan altså tyde på at film-zombien, som stereotype, må gennem samme tur som vampyren, varulven og mumien har været de sidste 20 år. Warm Bodies er co-skrevet og instrueret af Jonathan Levine, der ikke har verdens mest imponerende IMDB-side, og baseret på en roman af Isaac Marion – der ikke har skrevet andet.

Se traileren på youtube.

warm-bodies

Zombie, post-ansigtsløftning

Advertisements
Kommentarer
  1. Sven siger:

    Nå, er det nu kommet så vidt. Jeg så godt, at de havde planer om at lave den i foråret og skrev vist også et blogindlæg om det. Siden har jeg dog ikke fulgt op. Men nu ser det da ud til, at de har gjort alvor af det. For høvled da … ingenting kan man dog have i fred for paranormal romance bølgen.

  2. Piskeriset siger:

    Jeg bliver sur, hver eneste gang jeg hører om den film – én ting var at gøre vampyrerne til blodfattige (!), blødhjertede discokugler – romantiseringen af zombier er simpelthen lavmålet! Alene tanken er decideret ulækker!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s