zurvivalDer sker ikke alverden på Apokalyptisk i øjeblikket, og det beklager vi naturligvis. Bloggen er drevet af 100% frivillige kræfter, og nogle gange bliver frivillige kræfter nødt til lave noget andet. Men vær ikke bange! Vi kommer stærkt igen – meget stærkt endda, bare vent og se. Vi har en overraskelse til Jer 🙂

Indtil dagen kommer, hvor vi kan afsløre hemmeligheden, kan I tage et kig på dette Survival Kit. Vi har set rigtig mange af disse kits, især op til den sagnomspundne 21. december 2012 (fordi man åbenbart kan overleve en global solstorm med et par stykker hæfteplaster og et vandfilter!), men dette her ser faktisk ud til at være ganske gennemført! Det markedsføres som et Zombie Survival (Zurvival?) Kit, men den opmærksomme forbruger vil hurtigt opfatte, at det sagtens kan bruges under mere realistiske katastrofer.

Sættet er bygget op efter den gamle, hæderkronede prepper-tradition om at kunne overleve tre dage på farten i et dysfunktionelt samfund. Efter tre dage bør man altså have fundet en mere fast base. Sættet indeholder frysetørret mad, diverse universal-værktøjer, militær-standard knæklys og en del førstehjælpsudstyr. Det kan efter sigende holde sig – har et såkaldt ‘shelf-life’ – i fem år, før det skal skiftes ud. Se hel sættet på Ebay her.

Der følger ikke nogle våben med i dette sæt, og der er givetvis mange der forbereder sig til zombie-apokalypsen, der gerne vil føre en mere offensiv overlevelses-taktik. Det har værktøjsproducenten Gerber løsningen på. De sælger nemlig det verdensberømte Zombie Apocalypse Kit, der må være den mest splattede form for product placement nogensinde! Sættet er kendt fra The Walking Dead, hvor dele af det indtil videre har været brugt til at pande udøde ned med i samtlige tre sæsoner! Køb det her (hvis du er ligeglad med knivloven! Vi fralægger os ethvert ansvar!)