Zombierne kommer? Ebay har løsningen!

Posted: 14. januar 2013 by Schjönning in Andre genrer, Post-apokalyptisk, Zombier
Tags: , , , , ,

zurvivalDer sker ikke alverden på Apokalyptisk i øjeblikket, og det beklager vi naturligvis. Bloggen er drevet af 100% frivillige kræfter, og nogle gange bliver frivillige kræfter nødt til lave noget andet. Men vær ikke bange! Vi kommer stærkt igen – meget stærkt endda, bare vent og se. Vi har en overraskelse til Jer 🙂

Indtil dagen kommer, hvor vi kan afsløre hemmeligheden, kan I tage et kig på dette Survival Kit. Vi har set rigtig mange af disse kits, især op til den sagnomspundne 21. december 2012 (fordi man åbenbart kan overleve en global solstorm med et par stykker hæfteplaster og et vandfilter!), men dette her ser faktisk ud til at være ganske gennemført! Det markedsføres som et Zombie Survival (Zurvival?) Kit, men den opmærksomme forbruger vil hurtigt opfatte, at det sagtens kan bruges under mere realistiske katastrofer.

Sættet er bygget op efter den gamle, hæderkronede prepper-tradition om at kunne overleve tre dage på farten i et dysfunktionelt samfund. Efter tre dage bør man altså have fundet en mere fast base. Sættet indeholder frysetørret mad, diverse universal-værktøjer, militær-standard knæklys og en del førstehjælpsudstyr. Det kan efter sigende holde sig – har et såkaldt ‘shelf-life’ – i fem år, før det skal skiftes ud. Se hel sættet på Ebay her.

Der følger ikke nogle våben med i dette sæt, og der er givetvis mange der forbereder sig til zombie-apokalypsen, der gerne vil føre en mere offensiv overlevelses-taktik. Det har værktøjsproducenten Gerber løsningen på. De sælger nemlig det verdensberømte Zombie Apocalypse Kit, der må være den mest splattede form for product placement nogensinde! Sættet er kendt fra The Walking Dead, hvor dele af det indtil videre har været brugt til at pande udøde ned med i samtlige tre sæsoner! Køb det her (hvis du er ligeglad med knivloven! Vi fralægger os ethvert ansvar!)

Advertisements
Kommentarer
 1. Fedt nu er ønskerne til fødselsdagen hjemme

 2. Søren Emil siger:

  Jeg ville ikke bruge det der fine sæt til noget som helst. Det er en flot æske, men det er ikke et 3-dages overlevelses kit.

  1. Kalorier: En voksen gennemsnits mand skal bruge omkring 2500 kalorier om dagen. Hvis man er ude i kulde eller man er meget aktiv så skal man bruge mere. 1200 kalorier pr dag er minimum for at kunne fungere. … ikke godt nok hvis man oven i købet skal bruge de tre dage på at “bugge out” til et andet sted.

  2. Vand: Vi skal bruge omkring 2,5 liter vand om dagen. Der er 750 ml i kassen. Der er ikke ret meget andet at sige end at man her beder om en katastrofe. Vi bevæger os, vi sveder, vi har brug for meget meget.

  3. Lys og ild: Fint fint. Lad os håbe knæklysene holder i de 12 timer og ikke er næsten døde efter 8. Men på den anden side vil vi ikke nødvendigvis ses af andre.

  4. Varme: Ja tak! Alutæpper er fantastiske! De fylder og vejer ingenting. Jeg ville nu tage 2 styks med. Et til at pakke indenunder mit tøj overtøj og et til at bygge en vandtæt hule med.

  5. Førstehjælp: Spritservietter – yes sir! De renser og kan efterfølgende bruges som glimrede optænding. Fuck små plastre! Hvis man ikke har adgang til militærforbindinger, så tager man pladevat og elastikbind med. Små sår slår os ikke ihjel. Vi skal kunne stoppe større blødninger og støtte forstuvninger. Vi er på flugt og skal kunne flytte os for ikke at dø.

  Cremen kender jeg ikke. Men hvis det er noget bakteriedræbende noget er det jo meget fikst.

  6. Værktøj: En nødhammer? WTF. Man kan smadre glas med en sten og en pind. Så skal man heller ikke stå lige op af det når det smadres.

  Snor er glimrende at have med. Fløjten er også fiks hvis vi er faret vild eller der er jordskælv… Men det sælges som et zombie overlevelses kit!

  Tag et multitool med. Hellere have en kniv i det sæt end noget som helst andet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s