DR3 Tv spot

En opmærksom læser her på bloggen (tak Frank) har observeret noget interessant i et af Danmarks Radios tv-spots for deres nye kanal DR3 der skal erstatte den gamle DR HD.

I tv-spottet ser vi en ældre herre der forklarer hvad vi kan forvente os af den nye kanal, og sidst i klippet vandrer en flok zombier ind i billedet og den ældre herre forklarer at på kanalen bliver det “..dødsjovt at se The Walking Dead, fik i den?…” og kigger man på DRs hjemmeside for den nye kanal kan man da også læse at “DR3 viser de bedste serier fra ind- og udland. Du kan blandt andet forberede dig på en eventuel zombie-apokalypse med tredje sæson af ‘The Walking Dead’.” så nu skulle det være sikkert, den 12. februar kl. 21:0 kan du igen opleve Rick Grimes og hele hans gruppe af i overlevende, der helt sikkert kommer ud for endnu større udfordringer i de levende dødes verden.

På Apokalyptisk vil vi selvfølgelig følge seriens tredje sæson og inden det går løs om en lille måned vil i komme med et resumé af anden sæson så du er godt rustet til den nye sæsons udfordringer.

.

Trailer til The Walking Dead sæson 3

Reklamer