The Walking Dead på DR3

Posted: 16. januar 2013 by Jakob, Apokalyptisk in Post-apokalyptisk, Trailer, TV-serie, Zombier
Tags: , , , , , , ,

DR3 Tv spot

En opmærksom læser her på bloggen (tak Frank) har observeret noget interessant i et af Danmarks Radios tv-spots for deres nye kanal DR3 der skal erstatte den gamle DR HD.

I tv-spottet ser vi en ældre herre der forklarer hvad vi kan forvente os af den nye kanal, og sidst i klippet vandrer en flok zombier ind i billedet og den ældre herre forklarer at på kanalen bliver det “..dødsjovt at se The Walking Dead, fik i den?…” og kigger man på DRs hjemmeside for den nye kanal kan man da også læse at “DR3 viser de bedste serier fra ind- og udland. Du kan blandt andet forberede dig på en eventuel zombie-apokalypse med tredje sæson af ‘The Walking Dead’.” så nu skulle det være sikkert, den 12. februar kl. 21:0 kan du igen opleve Rick Grimes og hele hans gruppe af i overlevende, der helt sikkert kommer ud for endnu større udfordringer i de levende dødes verden.

På Apokalyptisk vil vi selvfølgelig følge seriens tredje sæson og inden det går løs om en lille måned vil i komme med et resumé af anden sæson så du er godt rustet til den nye sæsons udfordringer.

.

Trailer til The Walking Dead sæson 3

Advertisements
Kommentarer
 1. DR3 siger:

  Kære apokalyptisk,

  Vi glæder os til at sende Walking Dead – vi går i gang med sæson 3 tirsdag den 12. februar – kl 21.20. Hvis jeres læsere er interesseret i mere af kanalen indhold er de velkomne til at besøge vores disse hjemmesider:

  http://www.facebook.com/dr3dk
  http://instagram.com/dr3tv
  https://twitter.com/dr3tv

  Hav en dejlig dag,
  DR3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s