(Logo-konkurrencen er nu slut – men vi har udskrevet en novelle-konkurrence! Se den her!)

Apokalyptisk har gang i kedlerne for tiden, og der skal til at ske en hel masse! Meget af det kan vi ikke løfte sløret for endnu, men vi starter i det små: Vi har længe gerne ville have et logo, der er vores eget. Desværre er ingen af os faste skribenter særlig ferme til den slags – det er her du, kære læser, kommer ind. Vi har nemlig besluttet os for at udskrive en konkurrence om logoet.

Forlaget Valeta har været så venlige at stille et eksemplar af Christian Reslows nye roman Kimæren til rådighed som præmie, og jeg kan personligt garantere for denne præmies underholdningsværdi! Der er næsten 600 siders skummel jagt, monstrøs biologisk vanvid og overmåde udmalede dødsscener at synke tænderne i – hvis man vel at mærke sender os et vinder-logo!

Logoet skal sendes til apokdk[a]gmail.com, gerne i høj opløsning, i jpg-format. Det vil absolut forbedre vinderchancerne, hvis logoet kan anvendes i en kvadratisk billedramme (altså er lige så højt som det er bredt) – det giver os flere måder at bruge det til. Indsender man et logo er det automatisk en tilladelse til at vi må anvende det, uden vederlag (andet end præmien naturligvis). Og nu til den svære del:

Logoet skal gerne være generelt beskrivende for hele vores stofområde – og det er godt nok stort! Vi kan ikke bruge et afhugget zombie-hoved eller et radioaktiv-tegn, for de udelukker hinanden og alle de andre herlige rædselsscenarier vi beskæftiger os med. Derfor vil logoer der favner bredt også have større vinderchancer.

Der er meget kort tid at arbejde i! Vi håber at finde en vinder d. 1. februar, men hvis vi ikke har modtaget et vinder-logo til den tid udvider vi nok tidsrammen lidt.

Så kære læser … Do your worst!

Reklamer