fallout 3

De tre spil i Fallout serien har altid været blandt det mest populære fiktion i den post-apokalyptiske genre, og selv de første to spil i serien er stadig ganske populære trods af at det første spil udkom tilbage i 1997.

Der har flere gange været rygter om at der var en spillefilm baseret på spillene på vej og tilbage i 1998 var der faktisk en manuskript klar til produktion (kilde), men nu ser det ud at vi har taget helt fejl det bliver nemlig en tv-serie vi kommer til at se! Selskabet Bethesda, der står bag spillene, har i starten af denne måned indgivet en ansøgning til en ny varemærkeregistrering der omhandler franchisen, og teksten i denne er svær at tage fejl af “Entertainment services in the nature of an on-going television program set in a post-nuclear apocalyptic world”.

Mange mener at franchisen er som skabt til at blive filmatiseret og den golde post-apokalyptiske verden byder da også på et utal af spændende muligheder for historier. Om serien så nogen sinde bliver til noget er selvfølgelig en hel anden historie men nu kan vi da glæde os over at Bethesda helt sikkert tænker på det.

Kilde Daily Rush