odense zombies

Tilbage i juni 2012 skrev vi om rollespil-scenariet Efter Solen II der desværre endte med at blive aflyst, men kræfterne bag dette event har bestemt ikke ligget stille siden og i stedet har de arbejdet hård på hele to nye events!

Det første bliver en zombiewalk i Odense by (den første af sin slags), og den kommer til at løbe af stablen 18. maj 2013, der er endnu ikke så meget information om selve planen for dette event arrangørerne lover at der snarest vil komme noget nyt på deres hjemmeside.

Det andet event, bliver et nyt rollespils-scenarie, denne gang basseret på zombier og med stærk inspiration fra The Walking Dead. Dette event vil forløbe 28.-30. juni 2013 ligeledes i Odense. “Scenariet omhandler en forsamling overlevende der forskanser sig i Odenses slagterhaller. Det vi ligger vægt på er horror og kampen for overlevelse i en ubamhjertig verden. Det er således ikke masse slagtning af zombier der driver historien fremad. Men det man er villig til at gøre ved andre mennesker i en desperat situation.”

Læs meget mere om begge events på deres hjemmeside…

Trailer til Zombiewalket

Prolog til zombiescenariet

For fire dage siden var verden helt normal. Der var sociale medier, mobiltelefoner, myldretidog en sjov lille feature i nyhederne om et rekord stort græskar. Der var kø i supermarkedet, stigende benzinpriser og kaffe på små papkrus. Internet, frysepizza og folkeskoler.

D. 25. Juni 2013

Der var en sær historie i nyhederne, en mand var gået amok i Pakistan, havde bidt familie og børn, og nu bed de også. Rabies sagde nogen, vanvid sagde andre. Hele familien var blevet indfanget og kørt til en psykiatrisk institution. Flere af politifolkene var blevet bidt under tumulten. Man ville nok aldrig have hørt om historien her, hvis der ikke var kommet en lignende fra Mexico. Og en fra Sydafrika. Og Alaska. Og Rom…

D. 26. Juni 2013

Hele verden tændte for tv’et og hørte om optøjer i Los Angeles og Berlin. De så optagelser af politistyrker som marcherede frem i fuldt kampudstyr. Røgen fra de brændende dæk. Folk der panisk løb. Andre som gik rundt i en sær trance. En film, optaget med en telefon, af tre personer i blodigt tøj som angreb en mand, blev hurtigt den mest sete på nettet. Først på eftermiddagen var der optøjer i London, Skt. Petersborg, Stockholm og Moskva. Så erklærede Schweiz undtagelsestilstand, kort efter fulgte Israel og Irland. Tusindvis af flyafgange blev aflyst, sammen med tv programmer, for at gøre plads til ekstra nyhederne. Der var ingen kontakt til den kæmpestore fragter som sejlede ind broen til Sverige. Der blev råbt terror og hjemmeværnet blev indkaldt, men da var vejene allerede fyldte. Folk ville væk. 
Væk fra byerne, væk fra landet. 
Hjem til familie og venner…

D. 27. Juni 2013

Strømmen forsvandt….. Tidligt om morgenen. Så tidligt at det stadigt var mørkt. Det man kun havde hørt om før, og som de fleste troede aldrig ville ramme dem, bankede nu på deres vinduer og døre. De slog næver, hoveder og ben mod døre og vinduer til de kom ind. Alt var kaos. Intet sted virkede sikkert. Lyden af skud i gaderne blandede sig med sirenerne og de såredes skrig. Hysteriske stemmer og vinduer der blev knust for at få fat i de livsnødvendige genstande som før havde prydet indkøbscentrenes hylder. Det var en kamp for overlevelse. Der var efterladte biler over alt, brændende bygninger, bange mennesker og ikke mindst ..dem… med deres langsomme skridt og stive blikke stavrede de frem… Flere og flere for hver time. Sygehusene blev overfyldt og med de mange mennesker på et sted, fulgte de hurtigt efter. De store bygninger som havde symboliseret helbredelse, blev til slagtehuse… Politi, brandvæsen og militær forsøgte at holde ro men intet lykkedes. Alt var panik. De hurtigt opsatte fronter og barrikader blev revet ned og de strømmede ind. Vi var dårligt forberedt. Når man fandt et sted at holde stand, var det kun muligt til ammunitionen slap op, eller de fandt en anden vej ind. Situationen blev virkeligt kritisk da natten begyndte at falde på. Nu kunne man ikke se dem komme længere, kun lyden af deres slæbende skridt og den hæse snerren fra deres struber. Soldater deserterede for at nå hjem til deres elskede, andre holdt stand og måtte kæmp med knive og kolber………. Man kunne ikke stole på nogen

Reklamer