walkingdead-650x305

Med de mange dødsflad der foregår i The Walking Dead kan det være svært at huske hvem der stadig er i live om hvordan er det de lige hænger sammen? Derfor bringer Apokalyptisk dig her en lille guide så du læne dig tilbage og nyde nye sæson start 12. februar uden at skulle bryde hjernen alt for meget med detaljerne.

Advarsel! Hvis du ikke har set sæson to færdig vil dette indlæg indeholde spoilers!

Grimes familien
Alle i Grimes familien er endnu i live. Familien består seriens hovedperson Rick Grimes, den tidligere sherif og nu leder af gruppen af overlevende. Hans kone Lori, der er gravid og sønnen Carl der trods sin unge alder efterhånden har set en hel del grufulde ting i de levende dødes verden.

the-grimes-family
Grimes familien

Daryl Dixon, Glenn og T-Dog
Måske den mest populære karakter i serien er den bueskydende Daryl. Den hårdkogte redneck vidste lidt følelser i slutningen af anden sæson og er nu en vital del af gruppen. Hans attitude og færdigheder med våben har gjort ham til gruppens redningsmand op til flere gange. Den unge Glenn er i svær situation i starten af tredje sæson. Han har altid kunnet klare sig selv men pludselig er hans liv blevet besværet da han er faldet for Maggie Greene. Glenn er en af de oprindelige overlevende fra Atlanta og har en evne til at skaffe alt hvad gruppen har brug for. T-Dog har i hele serien spillet en mindre men vigtig rolle som den lettere skeptiske men venlige fyr der passer på alle hvis han kan.

Daryl_Dixon_&_T-Dog_&_Rick_Grimes_&_Glenn_TV,_1
Daryl, T-Dog og Glenn (sammen med Rick)

Greene familien
Greene familiens farm var der hvor størstedelen af anden sæson foregik og det har da også taget hårdt på dem at forlade stedet. Familien har undervejs mistet en del medlemmer men faderen Hershel og hans to døtre Beth og Maggie er stadig i live.

Resterne af Greene familien
Resterne af Greene familien

Carol og Andrea
Efter hendes søsters død i første sæson er Andrea blevet en ren dræbermaskine, hendes evner med skydevåben er ikke overset af gruppen og hun slår mindst lige så mange zombier hjerner i stykker som mændene. Carol har udviklet sig meget siden den første sæson, hun er ikke længere en lille skræmt mus men gruppens ”mor” der ikke er bange for at sige sin mening, men tabet af hendes datter i slutningen af anden sæson har påvirket hende dybt.

Andrea (tv) og Carol (th) sammen med den nu døde Ämy
Andrea (tv) og Carol (th) sammen med den nu døde Ämy
Reklamer