TWD_GP_301_0514_0367

Vi har snakket om det i måneder, gættet på en dato , en kanal og et tidspunkt og nu er det hele faldet på plads. I aften dukker Rick Grimes og co. igen op på skærmen når DR3 byder på den nyeste sæson af The Walking Dead. Trods en blandet modtagelse af seriens anden sæson er stort set alle anmeldere enige om at sæson tre er fantastisk, måske den bedste indtil endnu.

Det bliver som sagt den nye kanal DR3 der viser serien, og fra i aften vil vi kunne se de levende døde med danske undertekster hver tirsdag kl. 21:25. Første afsnit har denne fine beskrivelse ifølge siden “I en verden invaderet af menneskeædende zombier kæmper politimanden Rick Grimes og en gruppe overlevende for livet. Gruppen har desperat brug for et tilholdssted efter at have været på flugt i månedsvis, specielt Ricks kone Andrea (stor fejl i DR’s beskrivelse, red.) Lori, som er gravid. Til alt held opdager Rick et gammelt fængsel, hvor gruppen søger tilflugt. Men de er ikke de eneste, der opholder sig i fængslet!”.

Lidt mere praktisk kan vi fortælle at afsnittet heder “Seed” og er det første ud af de 16 episoder som tredje sæson byder på. Afsnittet starter efter par måneder efter sæson to og der er derved et lille stykke af historien som skal forklares. Afsnittet er et af de mest populære i seriens historie og blev ved præmieren i USA set af næsten 11 millioner mennesker.

Der er ingen tvivl, alle zombiefans bør sidde foran tv’et i aften og vente i spænding, for det her bliver godt!

DSC_5080gn

Trailer til sæson 3 af The Walking Dead

Reklamer