Dawn-of-the-Dead-Film---1-007

I “Guds eget land” findes der et hav af talkshows og det er helt sikkert at alle de lokale tv-stationer har deres egen kopi af Oprah. De er alle sammen rimelig kedelige men havde man set The Steve Wilko’s Show i sidste uge havde man alligevel nok spæret øjnene lidt op.

Midt under showet dukkede en hyletone og dyb mandestemme nemlig op på skærmen med den noget overrraskende besked “Civil authorities in your area have reported that the bodies of the dead are rising from their graves and attacking the living….“, samtidig kørte en række “officielle” beskeder i en blå bar i toppen af skærmen. En længere men tilsvarende besked blev også kørt under udsendelsen The Bachelor.

Kender man sine zombie-film vil man selvfølgelig genkende denne besked fra Dawn of the Dead fra 1978 hvor en næsten identisk besked dukker op på tv-skærmene i starten af filmen. Grundet dtte var der da også mange der troede at det var en viral rklame for The Walking Dead tv-serien, men ifølge flere medier skulle det dog nu være sikkert at det i stedet var en joke lavet af en gruppe hackere.

Nok den bedste hacker-joke i længere tid og man kan kun håbe at nogle danske hackere snart får fingrene i DR og TV2.

Reklamer