I midten af januar udskrev Apokalyptisk en konkurrence, så vi kunne få vores eget logo. Vi modtog en del rigtig morsomme, skumle og kreative forslag, og det har været meget svært at vælge! Vi havde dog vores egne konkurrence-regler at forholde os til, og valget er faldet på et af de logoer der opfyldte stort set alle krav og ønsker.

logo_ny
Vores ny logo 🙂

Vinder-logoet er designet af Hege Dalsgaard, og blev udvalgt af flere årsager: På den tekniske side, er det klart afgrænset, hvilket gør det nemmere at flette ind i et hjemmeside/blog-design. Desuden kan man se ret tydeligt se hvad det forestiller, også selvom det nogle steder vil blive vist meget småt. Tematisk opfyldte vores ønske om ikke at fokusere på en bestemt undergenre af apokalyptikken. Æstetisk set er det et meget oldschool logo, men det gør det ret charmerende og virker som en modvægt til vores til tider ret dystre artikler. Sidst, men ikke mindst var det simpelthen det logo vi syntes var pænest og beskrev bloggens stofområde og ’natur’ bedst.

Hege vil, udover den store ære, modtage en præmie: Christian Reslows nyeste bog, den særdeles blodrige monster-gyser, Kimæren. Der er tale om en solid lille mursten af en spændingssplatter, der for nylig er blevet nomineret til prisen for Årets Danske Horrorudgivelse. Præmie-eksemplaret er naturligvis signeret, og som en ekstra service kan vi meddele at Reslow kan opleves på Krimimessen i Horsens om en måneds tid.

Af de logo-bidrag vi modtog, var der især ét der adskilte sig fra de andre. Desværre er det ikke anvendeligt som logo, af en række tekniske årsager – fx kan det ikke bruges i lav opløsning, og farverigdommen ville clashe med resten af vores design. Men vi vil gerne give det en (desværre gevinstløs) ærespris, for at være totalt sejt!

Hail to king, baby ...!
Hail to king, baby …!

’Logoet’, der faktisk mest af alt er en plakat, er designet af Asger Kjærholm, og vi har rent faktisk overvejet om det er rentabelt at få trykt nogle stykker i A2-størrelse. Det er dog blevet ved overvejelser, men en stor tak – og altså æren! – til Asger for hans bidrag.

Slutteligt skal der, fra blog-skribenternes side, lyde et enormt tillykke til Hege Dalsgaard, og et tak til Reslow og forlaget Valeta for at sponsorere præmien! Og husk at vi også har en skrivekonkurrence – tjek den ud her.

Reklamer