SYRIA-CRISIS/

Den her post er jeg nødt til at forsyne med en disclaimer. Apokalyptisk beskæftiger sig normalt med underholdning, og ofte gerne med værker der præsenterer dommedag fra en humoristisk vinkel. Men dette indlæg er ikke sjovt. det er frygteligt alvor, og omhandler en forfærdelig, igangværende konflikt – borgerkrigen i Syrien. Jeg vil ikke misbruge bloggens gode navn og rygte, og udråbe helte og skurke, og indlægget skal ikke betragtes som et indlæg i en politisk debat. Så er det sagt.SYRIA-CRISIS

Det amerikanske månedsmagasin The Atlantic, bringer på deres hjemmeside, en samling af pressefotos fra det hærgede land. Billedseriens fokus er ret stramt: Improviserede våben blandt de fattige rebeller. Og det er vitterligt ikke småting rebellerne finder på! Der ligger en stor ekspertise og en umådelig kreativitet bag mange af disse brutale våben. Nogle af dem er decideret science fiction-agtige – eller som vores læser Søren, der sendte mig linket, sagde: ren cyberpunk.

Nic6163803

Hvad kan man bruge disse billeder til? Efter min mening siger de utroligt meget om menneskets vilje til at kæmpe mod oddsne, og fortsat bevise at det er vores uproportionelt store hjerner der gør os til den dominerende art! Og jeg ved at der sidder mange derude, der deltager i vores skrivekonkurrence. Hvis I skriver på krigs-noveller, er der rigeligt med inspiration at hente her! Se alle billederne her.

SYRIA-CRISIS/

Reklamer