hunger games2

Med den ekstreme popularitet som The Hunger Games bøgerne og filmene har fået de sidste par år er det ingen overraskelse at det fiktive univers spreder sig til andre former for underholdning. Et af dem er et live rollespils scenarie der vil finde sted i sommeren 2014 her i Danmark. Bagmanden bag dette scenarie har været så venlig at skrive lidt om hvad man kan forvente sig af arrangementet og hvordan man bliver en del af holdet.

Projektet er et Live Rollespil, der kommer til at foregå i sommeren 2014. En præcis dato er endnu ikke fundet, men der arbejdes stærkt på det. Vi arbejder sammen med foreningen Babylon og bloggen The-Hunger-Games.dk. Babylon støtter os med gode råd og vejledning og the-hunger-games.dk har sponsoreret et subdomæne.

Arrangementet kommer til at løbe over 7 dage.

Spillet vil blive kørt over 2 gange, i løbet af de 7 dage. De første 3 dage, vil 48 af deltagerne komme i arenaen, mens de resterende 48 vil være Mentors og Sponsors.
De næste 3 dage vil rollerne blive byttet om, således at deltagerne der var i arenaen de første 3 dage er Mentors og Sponsors og den anden vej rundt

Arrangementet vil være meget psykisk og fysisk krævende og derfor er det kun muligt, at deltage hvis man er over 16 år. Er man mellem 16 og 18, kræver dette en skriftlig tilladelse fra forældre eller værge. Det er IKKE muligt at modtage dispensation, således at man kan deltage, hvis man er under 16.

Vi arbejder på højtryk, med at gøre projektet til en realitet. Vi står i den situation, at vi mangler 100.000,- kr, som skal doneres fra fonde og sponsorer. Vi vil tage kontakt til disse i løbet af de kommende måneder.

Projektet har, indtil videre, været under udarbejdelse gennem det sidste halve år og nu begynder det at tage rigtig fart.

Der vil være plads til 48 Tributes, 24 Mentors og 24 Sponsors, samt 15-20 GameMakers/NPC’er. GameMakers og NPC’er er inviterede af de hovedansvarlige.

Vi glæder os til at se jer til arrangementet, og håber at I vil bakke op om projektet.

Du kan læse mere om scenariet på deres hjemmeside warofthedistricts.dk hvor du også kan finde mere information og samt tilmelde dig eller komme i kontakt med arrangørerne.

Reklamer