the_colony_official_movie_image_sci_fi_laurence_fishburne_kevin_zegers_bill_paxton

Jeff Renfroe er ikke et navn der får mange klokker til at ringe, og kigger man på hans cv er det da også ganske forståeligt, han har stået bag et par tv-film og bl.a. skrevet manuskriptet til den apokalyptisk lydende Seattle Superstorm. Men dette kommer meget vel til at ændre sig i år, Renfroe er nemlig instruktøren bag filmen The Colony med bl.a. Laurence Fishburne (the Matrix), Kevin Zegers (Dawn of the Dead 2004) og Bill Paxton (Titanic, Apollo 13) på rollelisten.

Filmen, der i øvrigt også er skrevet af Renfroe, foregår i en post-apokalyptisk fremtid hvor Moder Jord er blevet et frosent helvede og de overlevende lever under jorden. I Colony 7 modtager de en nødsignal fra en af de andre kolonier og beslutter sig for at komme dem til undsætning, men da de når frem viser det sig hurtigt at kulden er alangt fra det farligste i den nye verden.

Se den kolde trailer ovre hos Cineplex, og jeg kan allerede nu afsløre at The Colony pludselig er blevet en af de film jeg glæder mig mest til i 2013.

Kilde Quiet Earth, Cineplex