Zombex er klar til at blive udgivet

Posted: 19. marts 2013 by Jakob, Apokalyptisk in Film, Post-apokalyptisk, Zombier
Tags:

zombex1Det er snart to år siden vi første gang skrev om indie-zombie filmen Zombex. Filmen tager udgangspunkt i den moderne verdens trang til at ordinere lykkepiller til alt for mange mennesker uden at kende bivirkningerne, og denne gang er det ikke hovedpine og kvalme de stakkels patienter skal være bange for.

Filmen er nu endelig blevet færdig med sine optagelser, og det blev fejret på deres officielle Facebook side med følgende kommentar: “ZOMBEX IS DONE! Just screened the film for the producers and it’s safe to say we have a fast paced, gorey-entertaining kick ass zombie film w/ some great horror film stars in it….will announce release date soon…..NOM, NOM, NOM!!!

Trods et lille budget er det faktisk lykkedes at samle et rimelig kendt cast af skuespillere der bl.a. inkluderer; Lew Temple (fangen fra The Walking Dead sæson 3), Malcom McDowell, Sid Haigh (Devil’s Rejects) og Corey Feldman (Gremlins, Stand by Me). Som de skriver i nyheden er der endnu ingen dato for udgivelse, men vi kan kun håbe af en Scandinavisk udgiver samler den op en gang i fremtiden.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s