logo_ny

I dag kan vi fejre to år med zombier, krig, ødelæggelse, forladte verdener, barbariskebander, sygdom, plager, monstre fra det ydre rum og alle de andre ting der gør livet sjovt. Det er nemlig i dag to år siden Apokalyptisk først gang fandt sin vej til Internettet. I de to år har vi fået skrevet mere end 740 indlæg, næsten 60 anmeldelser og har haft over 90.000 besøgende! Vi har været på tv og er blevet skrevet om på utallige blogs og hjemmesider.

I bloggens andet år er vi nået op på over 60.000 besøgende og både mængden af anmeldelser, indlæg og kommentarer er steget kraftigt forhold til år nul, dette er alt-sammen noget vi er glade for og stolte af men nu er det tid til at kigge frem af. I den næste års tid sætter vi nemlig bestemt ikke farten ned, vi har en ny hjemmeside som næsten er klar til lanceringen, og vores udbredelse på sociale medier vil også blive boostet, og så er vi meget stolte af at sammen med Forlaget Valeta kan præsentere vores første udgivelse senere på året.

Apokalyptisk er drevet af lysten, interessen for genren og den feedback vi får fra læserne, i skal derfor have en stor tak for at have støttet os i endnu en år. Skulle i have ris/ros, kommentarer eller idéer til hvad i gerne vil se på siden så skriv endelig en kommentar til os.

Så tak for endnu en dejligt år med alle jer vores kære læsere, og glæd jer rigtig meget til de nye ændringer i snart vil se her på siden.