Zombieland-TV-Show

Da der første gang var snak om en tv-serie basseret på Zombieland filmen var jeg faktisk positivt overrasket, filmen var god og hvorfor skulle en serie så ikke kunne være det?

Efterhånden som nyhederne omkring serien begyndte at komme ind blev jeg dog mere og mere skuffet. For det første valgte de at beholde de oprindelige karakterer fra filmen (Columbus, Tallahasse, Wichita og Little Rock) men finde en række nye skuespillere til at spille rollerne. Desuden virkede det ikke som om de ville bruge det zombie-univers som filmen skabte på en særlig kreativ måde og den nye trailer til serien bekræfter da også mine værste tanker, den ser virkelig dårlig ud! Den minder mest om en fan-film lavet på en lille budget af nogle teenagere der kedede sig.

Om serien overlever er dog uvist. Amazon, der vil sende serien via deres egen VOD service, har nemlig kun lavet ét pilot-afsnit indtil videre (som nu ses online hvis man er i USA). Det er så om til seerne at afgøre om serien er god nok til flere afsnit.

Reklamer