Trailer: Zombieland tv-serien ser virkelig dårlig ud

Posted: 18. april 2013 by Jakob, Apokalyptisk in Post-apokalyptisk, Trailer, TV-serie, Zombier
Tags: , , , ,

Zombieland-TV-Show

Da der første gang var snak om en tv-serie basseret på Zombieland filmen var jeg faktisk positivt overrasket, filmen var god og hvorfor skulle en serie så ikke kunne være det?

Efterhånden som nyhederne omkring serien begyndte at komme ind blev jeg dog mere og mere skuffet. For det første valgte de at beholde de oprindelige karakterer fra filmen (Columbus, Tallahasse, Wichita og Little Rock) men finde en række nye skuespillere til at spille rollerne. Desuden virkede det ikke som om de ville bruge det zombie-univers som filmen skabte på en særlig kreativ måde og den nye trailer til serien bekræfter da også mine værste tanker, den ser virkelig dårlig ud! Den minder mest om en fan-film lavet på en lille budget af nogle teenagere der kedede sig.

Om serien overlever er dog uvist. Amazon, der vil sende serien via deres egen VOD service, har nemlig kun lavet ét pilot-afsnit indtil videre (som nu ses online hvis man er i USA). Det er så om til seerne at afgøre om serien er god nok til flere afsnit.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s