Crowdfunding-kampagne til Iron Sky 2 er startet

Posted: 17. maj 2013 by Schjönning in Apokalyptisk, Film, Krig, Maskiner, Pre-apokalyptisk, Trailer
Tags: , , , , , ,

dieselpunk nazis

Efter den imponerende succes med sci-fi-komedien Iron Sky, hvor nazister fra bagsiden af månen invaderer jorden, har holdet bag fået blod på tanden. Vi har tidligere omtalt hvordan Iron Sky slog en slags rekord for crowdfundede projekter, og at det fik instruktør og bagmand Timo Vuorensola til at planlægge to opfølgere, så den vanvittige historie bliver en trilogi.

På grund af dårlige erfaringer med for mange kokke, der som bekendt fordærver det meste, vil Timo Vuorensola og co. så vidt muligt holde fremmede produktionsselskaber og distributører ude af de to kommende Iron Sky-film. Måden man gør det på er at få så meget crowdfunding som muligt. Lige nu søger de $150.000 til at udarbejde et manus og lave en promo-video. Kampagnen kører på den anerkendte funding-side Indiegogo (her).

Smider man penge i projektet får man forskellige belønninger, afhængigt af beløbet man slipper. I den ene ende af skalaen ($10) får man lov at læse manus-udkastet før alle andre. I den anden ende ($25.000) får man et væld af eksklusive oplevelser – blandt andet ret til at kommentere på filmen løbende i produktionen!

Iron Sky-holdet har skudt kampagnen i gang med følgende, ret uhyggelige trailer, hvor man allerede får et indblik i hvor Iron Sky 2 – The Coming Race bevæger sig henad, rent tematisk.

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s