Se sidste afsnit af The Walking Dead i aften

Posted: 28. maj 2013 by Jakob, Apokalyptisk in Post-apokalyptisk, TV-serie, Zombier
Tags: , , , ,
Photo by Gene Page/AMC

Photo by Gene Page/AMC

I aften kan du godt smide kæresten på porten (med mindre hun er til zombier), rulle gardinerne ned og slukke mobilen. Det sidste i af The Walking Dead sæson tre bliver nemlig vist på DR3 kl. 21:10, og det vil du ikke gå glip af!

Har man fulgt serien ved man at der er en masse løse ender som der endnu ikke er styr på og det er i dette afsnit at det hele falde på plads. Serien er allerede blevet godkendt til en ny sæson, og uden at afsløre for meget kan jeg sige at slutningen på denne sæson bestemt også virker som en god grobund for sæson fire.

Så husk at tænde tv’et i aften kl. 21:10.

Advertisements
Kommentarer
 1. Thomas siger:

  Hmmm … jeg forstår ikke så meget? Dette indlæg var også på i sidste uge, men heller ikke i denne uge var det sidste afsnit ifølge DRs kommentator.

  • Det var en fejl fra min side at nyheden kom op i sidste uge, jeg havde simpelthen sat en forkert dato på udgivelsen af nyheden. Denne gang skulle det dog være rigtigt nok, afsnit nummer 16 som blev sendt i tirsdags er det sidste i sæson 3. Du kan i øvrigt stadig se afsnittet online (http://www.dr.dk/tv/se/the-walking-dead-iii/the-walking-dead-iii-16#!/) hvis du skulle have misset det.

   • Thomas siger:

    Det ser ud til du har ret. “Walking Dead” er erstattet af Stephen Kings “Haven” i næste uge.

    Jeg så afsnittet i tirsdags (28. maj) og efter afsnittet sagde kommentatoren, at Walking Dead vender tilbage i næste uge. Hun må så have taget fejl.

  • Jeg kan som du siger godt høre at kommentatoren siger at de vender tilbage i næste uge men ifølge DR’s eget tv program er dette altså ikke tilfældet. I stedet kan vi se The Road som jo er en fantastisk post-apokalyptisk film

 2. Brian siger:

  Øv. Øv. Nå, man må væbne sig med tålmodighed.

  • Ja det er ærgerligt, I mellemtiden kan du muntre dig med tegneserierne (der i øvrigt også kan findes på dansk), Så snart der er nyt om sæson fire bringer vi det selvfølgelig her på bloggen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s