Wilmann vender tilbage til den dystre fremtid

Posted: 13. juni 2013 by Jakob, Apokalyptisk in Bog, Post-apokalyptisk
Tags: , , , , , , ,

udkantshistorier-forside-coEn af de danske forfattere vi har omtalt mest her på siden er Jonas Wilmann der, udover at være ejer af forlaget KAOS og vinderen af Årets danske horrorudgivelse 2012, også er bagmanden bag nogle af de mest interessante danske horror-fortællinger de sidste mange år, bl.a. Mutagen, Hullet og Svovlild som alle er blevet anmeldt her på siden.

Til august vender Wilmann så endnu en gang tilbage, og denne gang med en samling dystre fortællinger fra et fremtidigt, smadret udkantsdanmark. Det bliver med en samling af noveller der skulle være så dystre at han lover læserne at… “Bogen er rent ud sagt det glade vanvid!” (hans egne ord). Novellerne i samlingen bliver meget forskellige, men vil alle være udfordrende for læseren, ifølge Wilmann er hans mål at udfordre de klassiske horror-historier med den “…knivviftende psyko-morder, zombien og vampyren” og i stedet tro på at læserne kloge nok til at forstå horror i en bredere forstand.

En vandringsmand bevæger sig gennem et hærget fremtidsdanmarks udkanter, hvorfra uhyggelige historier spirer. Tag med på en rejse over stok og sten i ’det yndige land’, hvis skyggeside befolkes af litterære landevejsriddere, selvudråbte herremænd og degenererede kannibaler. Du vil aldrig kunne se på Danmark med de samme øjne igen …” (fra bogens bagside)

Udkantshistorier udkommer 1. august genem Wilmanns eget forlag KAOS.

 

Advertisements
Kommentarer
  1. Reblogged this on Fremtidens Verden and commented:
    Som opfølgning til Fremtidens Verdens tidligere blog-indlæg om fremtidens forfattere, reblogges her en boganmeldelse – vedr. en bog og en forfatter, der byder på en ny måde at fortælle om fremtiden på. Ingen science fiction her!

  2. […] Se den originale artikel fra Apokalyptis: Wilmann vender tilbage til den dystre fremtid […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s