I Amerika er der altid plads og råd til lige at tage alting det ekstra skridt mod galskabens afgrund. Således er det til tider svært at bedømme, helt præcist, hvor alvorligt Zombie Research Society (ZRS) tager sig selv. Men de driver en god hjemmeside med masser af fif og info om film og bøger, prepping og ‘real life’-historier om potentielle zombie-hændelser. De har også en webshop, hvor de blandt andet sælger denne lille perle.

Thats-not-your-mommy-anymore

That’s Not Your Mommy Anymore: A Zombie Tale er en pædagogisk bog, der lærer dit barn at håndtere den, desværre alt for sandsynlige, situation, at mor skulle gå hen at blive smittet og genopstå. Den er skrevet på små fine, didaktiske vers, så ungerne husker de mange forholdsregler bedre. That’s Not Your Mommy Anymore er forfattet af ZRS’s stifter Matt Mogk og illustreret, på den mest nuttede vis af Aja Wells.

SHAMBLING
When she’s shambling ‘cross the bedroom floor,
That’s not your Mommy anymore.
When her voice sounds just like Daddy’s snore,
That’s not your Mommy anymore.

 

Der er altså ikke længere nogen undskyldning for ikke at forberede ungerne på det værst tænkelige! Ligesom vi før har gjort med atomtruslen (fx The Butter Battle Book af selveste Dr. Seuss!) og med global opvarmning.

Denne pragtfulde børnebog kan erhverves for kun $10 på ZRS’s egen shop, eller skaffes via ThinkGeek og lignende sider.

(Tak til Daniel og Karina for tippet!)

Reklamer