e-book

Det nye forlag Metropolitan eBooks vil, som de første i Danmark, kun udgive digitalt. Ideen med denne strategi er at udvikle e-bogen og bruge de nye digitale muligheder den byder på. Forlagets grundlægger Karsten Nielsen, der har mere end 30 års erfaring i branchen, mener at de danske forlag er for traditionelle og stadig sammenligner trykte og digitale medier uden at se på de nye muligheder formatet giver.

[Via DR Kultur] “Der ligger uendelige muligheder i det digitale. I og med, at det er meget billigere at udgive e-bøger kan man tilbyde forfatterne at arbejde med nogle andre formater, og give dem mulighed for at udvikle deres historier på nye måder“, siger Karsten Nielsen

De første to bøger fra forlaget udkommer i løbet af juli, det bliver en spændingsroman af Mikkel Birkegaard og en krimi af Hans Schmidt Petersen. Hvordan disse udgivelser vil være anderldes end nuværende e-bøger vides endnu ikke, men det er bestemt en spænende idé at lave udgivelser der bruger det “nye” format på en bedre måde.

Kilde DR, Metropolitan-art.dk

Reklamer