day of the dead 1985

Den første zombie-film jeg nogensinde så var George A. Romeros Day of the Dead fra 1985, en film jeg stadig ser mindst en gang årligt og som jeg personligt mener kunne have været den bedste film i serien havde det ikke været for det beskedne budget Romero fik at arbejde med. Det var derfor med stor glæde at jeg i 2008 så at der udkom et remake med Mena Suvari i hovedrollen, og da filmen så udkom viste det sig at være alt andet end godt, faktisk er det en af de værste zombie-film jeg nogensinde har set.

Men nu får vi så igen chancen for en god version af Day of the Dead. Producenterne Lati Grobman og Christa Campbell har nemlig købt rettighederne til at lave endnu en remake af den klassiske film. Christa Campbell var faktisk selv på rollelisten i 2008 remaket, og man kan kun håbe at hun denne gang vil forsøge at rette op på det makværk de lavede den gang.

Filmen skulle udkomme allerede næste år og til LA Times udtaler Christina “Zombie movies are really popular right now, and we feel we could do this right“. Det kunne desværre godt lugte lidt af nogen der prøver at tjene hurtige penge på zombiernes popularitet og Romeros gode navn.

Kilde Skræk og Rædsel

 

Reklamer