walking-dead-university

Har man lige som mig brugt en del år på at studere så er det måske ikke bøgerne der lokker allermest, men mon ikke University of California’s nyeste kursus kan få dig til at ændre mening? I samarbejde med AMC har de nemlig udarbejdet et 8 ugers kursusforløb baseret på The Walking Dead, og alle kan deltage ganske gratis.

Forløbet som foregår online 14. oktober – 20. december hedder “Society, Science, Survival: Lessons from AMC’s The Walking Dead” og virker faktisk ganske seriøst. Gennem online lektioner studerer du emner som overlevelse, lederskab, kost og pandemi-er alt sammen med baggrund i tv-serien The Walking Dead. Det er ikke bare ren reklame og hver time er faktisk lavet af rigtige undervisere der anbefaler at man sætter 2-4 timer fa ugentligt hvis man vil klare sig godt i de efterfølgende tests.

Jeg har allerede meldt mig til kurset og du kan gøre det samme på denne hjemmeside. Selvom der selvfølgelig lægger en del reklame i dette kursus glæder jeg mig faktisk til at komme tilbage på skolebænken og høre hvad man rent faktisk kan lære fra en zombie tv-serie. Man skal jo huske at selvom The Walking Dead er fiktion så er emner ganske seriøse og relevante mange andre steder end lige foran fjernsynet.

Kilde Walker University

Reklamer