Vi er begyndt at modtage mails og kommentarer fra de forbløffende mange deltagere i skrivekonkurrencen. Det er selvfølgelig skønt at deltagerne er så ivrige, og vi er rigtig glade for interessen. Vi medgiver at der har været alt for stille omkring konkurrencen fra vores side, og vil gerne understrege at det har været på grund af personlig travlhed. Apokalyptisk-crewet har haft nogle særdeles begivenhedsrige måneder, og ikke nok med det: Der kom 70 noveller! Det var noget mere end vi havde regnet med, og mange af dem var sågar ret lange (hvilket var fedt!). At 90% af novellerne dukkede op inden for de sidste par dage inden fristen, har ikke gjort processen hurtigere.

Men bare rolig! Vi er i fuld gang. Den indledende bedømmelse er overstået og de 15 finalister er fundet. Disse 15 er sendt videre til dommerpanelet, der i øjeblikket er ved at læse sig igennem dem. Der sker altså noget.

Til dem af Jer der er virkelig utålmodige må jeg desværre melde at I må vente. Vi kan ikke give en præcis dato for udråbelsen af vinderen, da alle kræfter arbejder frivilligt og ulønnet, og skal passe dommerhvervet ind mellem arbejde, børn og resten af den almindelige hverdag. Vi kan ikke engang fortælle hvem de 15 finalister er, af den simple grund at vi ikke kender navnene på forfatterne, grundet konkurrencens anonymitetsregler.

Vi værdsætter jeres tålmodighed og glæder os meget til vi kan udråbe en vinder, og komme i gang med udarbejdelsen af selve bogen.

– Apokalyptisk-crewet