Vores faste læser, Nikolaj Balle fra Odense, har sendt os følgende historie om en igangværende kampagne, der med stor sandsynlighed har med udgivelsen af Fallout 4 at gøre! Vi siger tusind tak til Nikolaj, og forbereder os på atomvinterens snarlige komme!

2299

Mens at det er så sikkert som amen i kirken at der kommer et Fallout 4, svirer rygterne lystigt. Der er meget hemmelighedskræmmeri omkring udgivelsen, men d.14. november skete der noget. Der blev lanceret en side, som angiveligt skulle tælle ned til lanceringen af Fallout 4. Dette er dog ikke bekræftet af Bethesta, produktionselskabet bag Fallout-franchiset, så intet er officielt endnu.

Selvom det ikke er bekræftet endeligt, så lugter dette meget kraftigt af at være en del af en marketing-kampagne og nok en af de fedeste jeg har oplevet siden The Blairwitch Project-kampagnen. Det er i hvert fald svært ikke at få den lækre følelse af noget uventet og undergang når man går ind på siden http://thesurvivor2299.com/ og ser et nedtællingensur støt og roligt tælle ned til atomvinteren, mens man kan høre, den altid lidt alarmerende lyd af, en morsekode. Datoen der skulle være sat for undergangen er d.11. december, vi venter i spænding. Indtil da man man hygge sig med at afkode morsekoderne.

Morsekoden skulle angiveligt skifte med jævne mellemrum. Den seneste siger f.eks.

CQ CQ CQ BST IS GONE II BST IS GONE N HPE FREQ 3450 RT GB AMERICA

Det kan oversættes til:

”Calling any station, Calling any station, Calling any station. Boston is gone, repeat, Boston is gone. No Hope. Frequency 3450 Return Transmission. Goodbye America.”

Så Boston er tilsyneladende ramt. Tidligere morsekoder har indeholdt følgende:

Den første kode så således ud:

CQ CQ DE OZ PSE AS

”Calling any station, calling any station, calling any station, this is/from Oscar Zulu Please Stand by”

Derefter fulgte denne meddelelse:

ZL QRNE FVFGRE. V’Z URNQVAT GB GUR VAFGVGHGR. TBQ XABJF JUNG UNCCRARQ GB GUVF CYNPR ABJ. GUVF BYQ ONFGNEQ JVYY URYC HF. UR ZHFG URYC HF. –0321– 

”MY DEAR SISTER. I’M HEADING TO THE INSTITUTE. GOD KNOWS WHAT HAPPENED TO THIS PLACE NOW. THIS OLD BASTARD WILL HELP US. HE MUST HELP US. –0321–”

D.22. november kom der en kode som var lidt kryptisk da den bare spyttede et par datoer ud:

VGNR [CAP] – ***? – LET- GRZ XJG XRS FWZZR GOS UIEG SII GZVZI || GRZ SAW XRS SAZZ XJG DZVB GRZ XUJIZ 

”one two two seven two zero one three || one one two five two zero one three”

Den første af disse datoer er 25. november og den anden 27. december. En lidt sjov dato midt mellem jul og nytår.

23. november kom denne kode, som umiddelbart er noget vrøvl indtil man får afkodet at datoene er vigtige for tydningen af denne kode.

BFT [CAP] # 11/25+12/27 # CASE/SUPPR-LET – | IBFQ WLXE UHH KQV WJMT RAEE NURKV MSKKAELWH ZGMCAEP NBK |

”The Quabbin reservoir is seven zero four two two nine nine”

Quabbin-reservoiret er det største menneskeskabte indlandsvandreservoir i USA og ligger i staten Massachusetts (Staten hvor Boston er hovedstad).

Fallout-4

D.25. november kom så denne meddelelse som må være svaret på den første af de to datoer:

NCRA UNIT BST 314 7 EMRG MSG NEW YORK STAGE 7 WASHINGTON STAGE 7 LOS ANGELES STAGE 7 AUSTIN STAGE 7 CHICAGO STAGE 7 NEW ORLEAN STAGE 7 LAS VEGAS UNKNOWN MIAMI STAGE 7 DALLAS STAGE 7 DENVER STAGE 7 SAN DIEGO STAGE 7 SAN FRANCISCO STAGE 7 BOSTO

(EMRG=Emergency, MSG=Message)

Tallene og stadierne hentyder angiveligt til den internationale skala for atomkatastrofer hvor trin 7 (Major Catastrophy) er det højeste trin på skalaen.

Læg mærke til at Las Vegas er kategoriseret som ”unknown” og det kan måske have noget at gøre med Mr. House’ handlinger i Fallout: New Vegas. Læg også mærke til at transmissionen bliver afbrudt inden vi får stadiet af katastrofen i Boston at vide. Alt tyder altså på at spillet vil tage udgangspunkt i og omkring Boston.

D.26 november:

Yderligere ændringer skete på siden http://thesurvivor2299.com/ . Endnu en ny morsekode blev introduceret. Den har filnavnet ”Hanscom.mp3”. Hanscom er navnet på det amerikanske luftvåbens base i Massachusetts.

Morsekoden siger:

tw0730 on cq cq cq de vt 2510730 one six emrg vt shlt fer surv qbn nr 119 ii emrg vt shlt fer surv qbn nr 119 k

”Calling any station / Calling any station / Calling any station / this is vt 2510730 / one six / emergency vt (vault?) shelter for survivors / Quabbin Basin / Number 119 / I repeat / emergency vt shelter for survivors / Quabbin Basin / Number 119 / Over”

Dette er en tidlig oversættelse og jeg har ikke kunne finde en nyere. Denne gang bliver nummeret 119 introduceret, men hvad det refererer til vides ikke helt endnu. Der gættes på at det kan være nummeret på en Vault, et antal overlevende eller måske nummeret på Highway 119 i Massachusetts.

Selvom dette endnu ikke er bekræftet som en Fallout 4-kampagne så er det ret underholdende at følge med i og skulle det vise sig at være et hoax, så må man sige det er ret gennemført og så alligevel fortjener opmærksomheden. Jeg venter i hvert fald i spænding på hvad det næste bliver.

Kilde: http://www.incgamers.com

 

Reklamer