UPS chaufføren der på reddit går under navnet DminorFmajor, fik sig noget af en chok da han under hans rute stoppede ved et lokalt hospital. Det lille plejehjem/hospital, der en fast del af hans rute, er normalt fyldt af patienter og personale, men ikke i dag. Som man kan se i den korte video er stedet forladt og minder skræmmende meget om starten på 28 Days Later eller The Walking Dead. Tråden på Reddit er ikke mere end 7 timer gammel og ingen har endnu en forklaring på de uhyggelige tomme lokaler, men DminorFmajor siger at han skal forbi igen i morgen og vil undersøge sagen nærmere.

Der er nok større chance for at det er en virksomhed der er gået bankerot end for at zombier farer ud i ansigtet på ham, men sjovt er det nu alligevel at se og læse om. Vi følger selvfølgelig op når de kommer nyt i “sagen”.

Update: DminorFmajor vendte dagen efter tilbage til det forladte hospital, og det var slet ikke så spændende alligevel, de var blot igang med at flytte til en anden afdeling, ingen zombier, dødelige virusser eller mutanter.

Reklamer