Starten på en zombiefilm eller bare en almindelig arbejdsdag?

Posted: 17. januar 2014 by Jakob, Apokalyptisk in Apokalyptisk
Tags: , , ,

UPS chaufføren der på reddit går under navnet DminorFmajor, fik sig noget af en chok da han under hans rute stoppede ved et lokalt hospital. Det lille plejehjem/hospital, der en fast del af hans rute, er normalt fyldt af patienter og personale, men ikke i dag. Som man kan se i den korte video er stedet forladt og minder skræmmende meget om starten på 28 Days Later eller The Walking Dead. Tråden på Reddit er ikke mere end 7 timer gammel og ingen har endnu en forklaring på de uhyggelige tomme lokaler, men DminorFmajor siger at han skal forbi igen i morgen og vil undersøge sagen nærmere.

Der er nok større chance for at det er en virksomhed der er gået bankerot end for at zombier farer ud i ansigtet på ham, men sjovt er det nu alligevel at se og læse om. Vi følger selvfølgelig op når de kommer nyt i “sagen”.

Update: DminorFmajor vendte dagen efter tilbage til det forladte hospital, og det var slet ikke så spændende alligevel, de var blot igang med at flytte til en anden afdeling, ingen zombier, dødelige virusser eller mutanter.

Advertisements
Kommentarer
  1. Cillian Finn siger:

    Hver gang jeg ser noget som dette tænker jeg på det (i internet-år) gamle udtryk “The hardest part about the zombie apocalypse will be pretending I’m not excited.”

  2. Det er der også flere der referer til i Reddit tråden 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s