the purge pic 1

Overraskende nok klarede The Purge sig rigtig godt i de amerikanske biografer, og Universal var hurtige til at udnytte successen og annoncere en to’er. Filmen, der indtil nu hedder The Purge 2, kommer allerede i biograferne til juni denne sommer og historien skulle eftersigende ikke blive så meget anderledes end den første.

I tolv timer er alt kriminalitet tilladt i Amerika, denne periode kaldes The Purge (udrensningen). For mange er dette en fest-tid hvor man enten barrikaderer sig i sit hus og følger med live på tv, eller man skaffer sig en par våben og går amok i de øde gader. For andre er det de værste, og måske sidste, tolv timer i deres liv.

I den første film fulgte vi familien Sandin der kommer i alvorlige problemer da de på netop denne nat lukker en fremmed såret mand ind i deres hus. Om det bliver samme “opskrift” vi kommer til at se i 2’eren er ukendt, men personligt håber jeg på at vi denne gang kommer til befinde os ude på gaderne og se det hele fra dette synspunkt. På rollelisten finder vi bl.a. Frank Grillo og Zach Gilford, mens det ligesom i den første film bliver James DeMonaco der sidder i instruktør-stolen.