Copyright Nordisk Film

7. marts kan fans af Hunger Games serien få stillet deres vilde lyster endnu en gang. Den dag udkommer den ande. film i serien The Hunger Games: Cahting Fire nemlig på alle platforme og i alle formater; Blu-ray Combo Pack, DVD, Digital HD, Video On Demand og Pay-Per-View fra Nordisk Film.

Filmen, der fik rigtig flotte anmeldelser i både Danmark og udlandet, er selvfølgelig opfølgeren til 2012 successen The Hunger Games, og med en IMDb score på 8.0 (28/1-14) kan man vidst ikke sige andet end at man ikke skal gå glip af denne opfølger.

THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE begynder, da Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) og hendes medkombattant, Peeta Mellark (Josh Hutcherson), vender hjem i live efter sammen at have vundet de 74. årlige Hunger Games. Men en del af sejren betyder desværre også, at de endnu en gang må forlade familie og venner for at tage på en omfattende og obligatorisk ‘Sejrstur’ til de øvrige 12 distrikter i det vidtstrakte Panem. Efterhånden som rejsen skrider frem, fornemmer Katniss, at modstanden mod Panems totalitære styre ulmer, men den iskoldt manipulerende Præsident Snow er allerede i gang med at forberede de 75. Hunger Games (The Quarter Quell) – en helt ny og twistet version af konkurrencen, hvis ultimative resultat meget vel kan ændre Panems fremtid for altid… (Fra Nordisk Film)