Trailer til The Returned

Posted: 19. februar 2014 by Jakob, Apokalyptisk in Film, Zombier
Tags: , , , ,

The Returned

Først en lille undskyldning for de få opdateringer på bloggen, en travlt arbejdsperiode gør at vi desværre kører lidt på lavt blus for tiden.

Tilbage i 2012 skrev jeg om Manuel Carbellos zombie-film The Returned, og siden da glemte jeg alt om den. Men nu er der dukket en meget interessant trailer op som jeg bestemt ikke vil snyde jer for.

The returned foregår i en verden hvor det at være inficeret med zombie-virussen ikke er lig den sikre død. I stedet minder det mere om at have HIV, så længe man tager sin medicin, et specielt protein, fungerer man ganske normalt og skal ikke frygte noget. Men det er ikke alle som er enige i denne “behandling” af de næsten levende døde, anti returned grupper står klar i gyderne og da regeringen beder alle inficerede rapportere til specielle faciliter for “deres egne sikkerhed” beslutter vores hovedperson Alex og hans kone sig for at flygte. Men deres medicin beholdning begynder hurtigt at løbe tør, og de må indse at de nu lever i verden hvor de hverken er zombier eller mennesker, hvem er The Returned?

Tilbage i 2012 var historien lidt anderledes men konceptet det samme, og med den nyligt udgive trailer kan jeg ikke vente med at finde The Returned på enten DVD eller VOD, den skulle være ude på begge medier meget snart.

Advertisements
Kommentarer
  1. Johan Satterup Nissen siger:

    Den udkom i 2013….??????

    • Det er korrekt at den udkom i Spanien sidste år, det er en fejl fra min side at jeg ikke fik skrevet at det er i resten af Europa (officielt) og USA/Canada først fik den at se her til foråret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s