The Returned

Først en lille undskyldning for de få opdateringer på bloggen, en travlt arbejdsperiode gør at vi desværre kører lidt på lavt blus for tiden.

Tilbage i 2012 skrev jeg om Manuel Carbellos zombie-film The Returned, og siden da glemte jeg alt om den. Men nu er der dukket en meget interessant trailer op som jeg bestemt ikke vil snyde jer for.

The returned foregår i en verden hvor det at være inficeret med zombie-virussen ikke er lig den sikre død. I stedet minder det mere om at have HIV, så længe man tager sin medicin, et specielt protein, fungerer man ganske normalt og skal ikke frygte noget. Men det er ikke alle som er enige i denne “behandling” af de næsten levende døde, anti returned grupper står klar i gyderne og da regeringen beder alle inficerede rapportere til specielle faciliter for “deres egne sikkerhed” beslutter vores hovedperson Alex og hans kone sig for at flygte. Men deres medicin beholdning begynder hurtigt at løbe tør, og de må indse at de nu lever i verden hvor de hverken er zombier eller mennesker, hvem er The Returned?

Tilbage i 2012 var historien lidt anderledes men konceptet det samme, og med den nyligt udgive trailer kan jeg ikke vente med at finde The Returned på enten DVD eller VOD, den skulle være ude på begge medier meget snart.

Reklamer