Apokalyptiske weekend film

Det er blevet weekend og du skal bruge tiden på noget fornuftigt, nemlig at bladre igennem Netflix for at finde din apokalyptiske underholdning!

Vi har fundet tre film frem som du måske ikke lige havde overvejet, men giv dem en chance, det er ofte det ukendte der er det bedste.

9 (Nine) – 2009
9 er en spøgs lille sag, en 3d dukkefilm der ved første øjekast virker som noget for børn, men i virkeligeden er den meget mere. Historien er dyb og dyster, og animationerne fantastiske. 9 skal opleves for at man helt forstår hvad det, og jeg garanterer at du ikke bliver skuffet. En apokalyptisk film der kan ses sammen med hele familien.

 

Blindness – 2008
Blindness med Julianne Moore i hovedrollen er en stille katastrofe. En mystisk sygdom gør folk blinde, og offentlighedens eneste måde at stoppe smitten på er at lukke dem inde i et “fængsel”, helt alene. Hvad der sker i fængslet er grumt og virkelig brutalt, og man sidder med en dårlig fornemmelse i munden lang tid efter de 121 minutter er overstået. En meget realistisk film som man nemt kunne frygte blev til virkelighed en dag.

Monsters – 2010
Monsters fra 2010 fik ikke så meget omtale i Danmark go det er synd. Filmen splitter publikum men personligt synes jeg den er rigtig fed. Vi følger en journalist der bliver fanget i denne forbundte zone, em karantæne zone der er langt øde af kæmpemonstre. Monstrene er kommet til Jorden fra rummet seks år tidligere, og på trods af mange forsøg har verdens regeringer givet op i kampen imod dem. Monsters for i øvrigt en fortsættelse med titlen Monsters 2: Dark Continent der skulle udkomme senere i år.

Reklamer