odense zombie live 2

“De store byer er for farlige at bo i. Der er for mange levende døde og det er for svært at finde mad. De fleste butikker er udtømte og det er nærmest umuligt at komme levende derhen… men livet i den nye verden er ikke let og de levende er ikke de eneste der vandrer ud fra byerne i evig søgen efter mad…”

Circa sådan er situationen i den verden Zombie Live 2014 kommer til at foregå i. Det succesfulde live rollespils koncept der fik premiere i Odense sidste er nemlig tilbage, og denne gang har arrangørerne gjort alt for at overgå sidste års oplevelse. Scenariet Odense Zombie Live 2 foregår 1 år efter zombie apokalypsen. Der vil blive lagt vægt på spænding, intriger, etik og kampen for overlevelse i en ubarmhjertig udød verden. Det er således ikke masse slagtning af zombier, som i aktionfilm, der driver historien fremad, men det man er villig til at gøre ved andre mennesker i en desperat situation. Tænk The Walking Dead i Odense. Scenariet er ikke et human vs. zombies spil og man skal derfor være forberedt på at skabe spil for sig selv og andre, zombierne er der for at presse spillerne (de levende af dem) og kan ses som en aktiv del af settingen og ikke som en del af hovedplottet.

Der er allerede solgt mange billetter og sidste chance for at købe dem er 1. maj prisen er kr. 300,-. På hjemmesiden odensezombie.dk kan du læse meget mere om forløbet, krav og regler. Live scenariet løber af stablen 20. 22. juni i Odense V.

Reklamer