odense zombie festival 2014

Gruppen der sidste år stod bag det første live zombie scenarie i Odense er stærkt tilbage, og denne gang med sjov for alle aldre. I år arrangerer de nemlig for første gang Odense Zombie Festival, et kulturelt årligt event i Odense midtby der blandt andet kommer til at byde på teater, foredrag, rollespil, walk, crawl, musik, sminke m.m., alt sammen med et dejligt apokalyptisk zombie-tema.

Festivalen er støttet af Odense Centralbibliotek, Støtte til Kulturen og DUF -Dansk Ungdoms Fællesråd. De fleste aktiviteter vil findersted på Studenterhus Odense eller i omegnen heraf. Program og info om de forskellige begivenheder kan findes på hjemmesiden: www.odensezombie.dk.
På programmet kan man bl.a. finde en workshop i zombie-sminke der bliver faciltieret af Henrik Andersen fra effekt firmaet AMOS-FX, og rollespillet Humans Vs. Zombies (HvZ) der er et live rollespil for børn syv år eller ældre, det bliver kørt af firmaet Kulturingeniøren. Aftenen sluttes af med et klassisk zombie crawl, hvilket er et pub crawl i zombie udklædning, dette er event kræver dog at man er mindst 18 år. I den mere seriøse ende finder man bl.a. foredrag af lektor Steen Christiansen og A. Silvestri, to af de mennesker der måske ved mest om zombier i hele Danmark.
Live scenariet Odense Live Zombie vender også tilbage i år, det løber af stablen i juni og du kan læse mere om dette i vores nyhed fra sidste uge.

Odense Zombie Festival 2014

Dato: 24. Maj 2014

Tidsrum: 10.00-00.00

Sted: Studenterhuset Pris: Gratis (enkelte ting kræver tilmelding)

Zombierne er i de seneste år blomstret frem i både film, litteratur og spil. Det vil vi gerne fejre med en Festival for børn, familier, unge og voksne. Vær med til en uhyggelig dag og aften fyldt med: Lege og spil Spændende foredrag Teater Musik Rollespil Samt en masse, masse zombier i bedste kadaver march gennem midtbyen… Det hele slutter nemlig med en stor Zombie Walk og Zombie Crawl (18+)

Reklamer