transformers age of extinction viral poster banner

Virale elementer er nærmest blevet en fast del af markedsføringen for nye film, og derfor forsøger Paramount Pictures sig også med det i forbindelse med den kommende film Transformers: Age of Extinction, men de slipper dog ikke helt så godt fra synes jeg.

Tidligere på måneden så vi den rigtige fede trailer og plakat til den kommende abernes planet film, Dawn of the Planet of the Apes, og i forbindelse med denne linkede vi også til hjemmesiden Simianflu.com, der på snedig hvis reklamerer for filmen ved at fortælle faren ved Simian Virussen.

Paramount Pictures forsøger at gøre lidt det samme med hjemmesiden Transformersaredangerous.com. Dog virker deres forsøg både halvhjertet og ringe udført. Siden byder på en række falske avisartikler, nogle plakater der advarer omkring faren ved Transformers og en video der viser ødelæggelsen af Chicago. Men det virker bare ikke rigtigt “ægte”, sevfølgelig ved vi godt alle sammen at Autobots og Decepticons er ren fantasi, men alligevel kunne de godt have gjort det hele lidt mere grynet og realistisk mener jeg.

Om filmen, der udkommer 10. juli herhjemme, har samme mangler må vi se når de første anmeldelser kommer online.

transformers age of extinction viral poster

Reklamer